Sidevisninger i alt

tirsdag den 30. oktober 2012

Sorry..but my camera does'nt work

Hej bloggen.

Jeg er virkelig ked af at jeg ikke har fået blogget de sidste par dage og nok heller ikke kommer til det, det næste stykke tid.

Det skyldes simpelthen at mit kamera ikke virker for tiden, og jeg synes ikke at jeg kan lave nogle gode indlæg kun med dårlige webcam billeder eller billeder fra min mobil her på bloggen.
De indlæg jeg laver her, vil jeg gerne have der skal være lidt mere 'professionelle'.

 Men der vil blive opdateret på min facebook side rimelig ofte, dog med billeder fra min mobil, da jeg ikke synes det gør så meget at billederne ikke er i helt så god kvalitet der :-)
Facebook side: http://www.facebook.com/pages/My-life-Klaras-blog/379465225443362?ref=hl

Sov godt, når i når der til :-)

Kys Klara


5 kommentarer:

 1. Super flot blog du har, skal vi ikke følges? følger dig nu så håber jeg også at du vil følge mig! :)Katrine-stoltenberg.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Mange tak :-) følger dig, med det samme.

  Knus

  SvarSlet
 3. Hej<3
  Jeg har altid elsket din blog og fordi at din blog er så inspirerende har jeg nu valgt at lave min egen. Derfor vil det glæde mig hvis du vil tjekke den ud på: http://jessbyjessica.blogspot.dk/ og hvis du kan lide må du meget gerne blive fast læser. Det vil betyde så meget, virkelig<3 Knus

  SvarSlet
 4. Heej STOR! fan, du er en grundene til jeg har startet en blog, håber virkelig du ser det her,øørh ja, håber du vil tjek min ud http://kheilasimonsen.blogspot.dk/ , håber os du vil give din mening til kende så jeg kan gøre den bedre end før, som sagt håber du ser det her, og hvis ikke det er for meget vil du så ikke meget gerne blive fast-læser håber virkelig du kan lide min blog, er stor stor fan af din.
  MANGE KYS HER FRA!ja Hilsen Kheila<3<3

  SvarSlet
 5. Mange mange tak søde piger :-)

  Jeg er glad for hvis jeg har været til inspiration, følger selvfølgelig jeres blogge nu :-)

  Knus og kys herfra

  SvarSlet